Felhasználó

Bejelentkezés

Kapcsolat

Kérdése van az egyik felhívással kapcsolatban?
Kérjük, írjon az adott felhívást gondozó kollégának!

Jelenlegi hely

Értékelési segédlet

Pályaműlista megtekintése

Az értékelésre váró pályaműveket a bal oldali menü azonos című pontja alatt érheti el. A pályaművek táblázatos listájában megtalálja az azok azonosításához szükséges legfontosabb adatokat (a pályamű azonosítóját, a pályázó intézmény nevét stb.)

A lista minden eleméhez tartozik a táblázatban egy megtekintés és egy pdf feliratú gomb, előbbivel megnyithatja megtekintésre a pályaművet, utóbbival PDF formátumban letöltheti azt.

A táblázat minden sorában megtalálható egy Megjegyzés és egy Állapot mező is, melyekbe a pályaművel kapcsolatos észrevételeit és értékelése eredményét rögzítheti.

Ezeket ne felejtse el a Mentés gombra kattintva tárolni!

Pályaművek részletes megtekintése

A pályaművek részletes adatait a megtekintés gombra kattintva láthatja. Ekkor az oldalon megjelenik négy új elem:

  • Az Előző és Következő feliratú gombokkal a listában az aktuálisan megtekintettet megelőző, illetve az azt követő pályaműre navigálhat.
  • A Vissza a listához gombra kattintva visszajut azon pályaművek listájához, melyeket Ön értékel.

  • A bal oldali sávban található űrlapba a pályaművel kapcsolatos megjegyzéseit, illetve értékelését rögzítheti (ne felejtsen el a Mentés gombra kattintani!)

Az állapotok jelentése

A pályaműveket az alábbi három módon értékelheti:

  • javasolt, amennyiben javasolja, hogy a MATEHETSZ a pályázóval szerződjön.
  • nem javasolt, amennyiben nem javasolja, hogy a MATEHETSZ a pályázóval szerződjön.
  • tartalék, amennyiben javasolja, hogy a MATEHETSZ a pályázóval szerződjön, ha a javasolt pályaművek között lenne olyan, mely később valamely előre nem látott okból alkalmatlanná válik a szerződéskötésre (pl. megszűnik az intézmény, visszavonja a pályázási szándékot stb.)

Értékelés véglegesítése

Miután minden pályaművet értékelt, értékelését a Beküldés gombra kattintva véglegesítheti. Ezt valóban csak akkor tegye meg, amikor minden egyes pályamű értékelését elvégezte, mert a Beküldés után már nem fog hozzáférni a pályaművekhez!