Felhasználó

Bejelentkezés

Kapcsolat

Kérdése van az egyik felhívással kapcsolatban?
Kérjük, írjon az adott felhívást gondozó kollégának!

Jelenlegi hely

Felhívás a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” nevű kiemelt projekt keretében fiatal tehetségek külföldi tapasztalatszerzésének, tehetségfejlesztésének és bemutatkozásának elősegítésére „Határtalan lehetőség 2.”

A felhívás szövege (pdf)

Pályaművek benyújtása: 2013. szeptember 26. és 2013. október 15. között

További információ: Grosschmid Péter alprojektvezető

Az online pályázati rendszerbe (OPER) föltöltött pályaműnek az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • általános adatkezelési nyilatkozat (pdf)
  • a kitöltött pályázati adatlapot (online űrlap), benne pontosan megnevezve a kiutazás helyét és idejét, a rendezvényt, a részvételi feltételek leírását, az utazás tervezett részletes programját, a közlekedési eszköz megnevezését, a szálláshely nevét, az igényelt támogatás költségtervét
  • a kiutazás indoklását (maximum 1 oldal, pdf – online csatolva)
  • a Tehetségpont képviselőjének ajánlását (az intézmény vagy szervezet vezetőjének cégszerű aláírásával, pdf – online csatolva)
     

Pályázók köre: a magyarországi közoktatásban tanuló, a Tehetségpontok támogatását élvező 14-19 év közötti fiatal tehetségek.

Pályázat benyújtása: A pályázat a Tehetséghidak Projektiroda által biztosított formanyomtatványokon az online pályázati rendszerbe kell feltölteni legkésőbb 2013. október 15-ig.  Az utazás megvalósításának végső határideje 2014. május 15.