Felhasználó

Bejelentkezés

Kapcsolat

Kérdése van az egyik felhívással kapcsolatban?
Kérjük, írjon az adott felhívást gondozó kollégának!

Jelenlegi hely

Kortárscsoport pilot-pályázat

Pályaművek benyújtása: 2014. november 17. és 2014. december 2. között

További információ: Győryné Csomó Ildikó alprojektvezető

A pályázati kiírás dokumentumai

Kérjük, hogy a kapcsolódó online pályázati adatlapokat 2014. december 2-án éjfélig véglegesítsék!

Az online pályázati rendszerbe (OPER) föltöltött pályaműnek az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • a kitöltött pályázati adatlapot (online űrlap), megnevezve a tervezett programok ütemtervét (tervezett helyét és idejét), indoklását, a résztvevők létszámát és az igényelt támogatás költségtervét,
  • a pályázat adminisztrációjáért felelős pedagógus és a szervezésbe bevont diák adatkezelési nyilatkozatát csatolva - általános adatkezelési nyilatkozat (pdf)

 
Pályázók köre: Jelen felhívás keretében magyarországi Tehetségpontok nyújthatnak be pályázatot. Egy Tehetségpont egy pályázatot nyújthat be. Az uniós források felhasználására vonatkozó szabályozás miatt határon túli Tehetségpontok pályázatait nem áll módunkban befogadni.

Pályázat benyújtása: A pályázatot a Tehetséghidak Projektiroda által biztosított formanyomtatványon az online pályázati rendszerbe kell feltölteni legkésőbb 2014. december 2-ig.  A program megvalósításának végső határideje 2015. április 30.

Pályamű benyújtására csak az online pályázati rendszerünkbe történő regisztráció után van lehetőség: a http://oper.tehetseg.hu/ felületen az "Új fiók létrehozása” menüpontot választva.